The Fishing & Hunting Channel – Közép-Európa egyetlen lokalizált horgász-vadász csatornája

Horgásztúrák a világ bármely pontjára – www.horgaszutazas.hu

2009-ben új időszámítás kezdődött a horgászturizmus területén a hazai és a közép-európai horgászok számára. Elindult Magyarország első, és ez idáig egyetlen horgásztúra szervező cége az Adventure Fishing (www.horgaszutazas.hu). Általuk, az eddig bonyolultnak, – nyelvismeret hiányában – szinte megoldhatatlannak tűnő külföldi horgásztúrák elérhető közelségbe kerültek a magyar, román, szlovák, szerb horgászok számára is.

A klasszikus, és itthon is ismert európai horgásztúra célpontok, mint pl. Pó folyó, az Ebró, Duna-delta stb.. mellett, az eddig kevésbé ismert svéd, norvég, ír vizekre könnyedén eljuthat a horgász, kedvező árakon. Sokan nem is gondolnák, hogy százezer Ft alatti összegért elérhető egy írországi csukázás, vagy egy hét horgászat a Pó folyón.
Aki élete horgászkalandjára vágyik, az is megtalálja számítását, hiszen indulnak túrák a világ legjobb harcsás vizére a kazahsztáni Ili folyóra, Egyiptomba a Nasser tározóra nílusi sügerezni, vagy Thaiföldre, igazi dzsungelpecára, nem beszélve Kanadáról, ahol álmai kalandját élheti át a horgász miközben egy 300 kg-os tokhalat, – orosz nevén belugát- fáraszt.

Az Adventure Fishing az elmúlt hónapok alatt gyors fejlődésen ment keresztül. Kínálata kibővült, és már a legextrémebb helyekre is eljuthatnak azok a pecások, akik őket választják. Nyomon követik a nyugati piacok trendjeit, és olyan vizek kerültek fel a kínálatukba, melyek még nyugat-európában is újdonságnak számítanak (pl. masheer horgászat Thaiföldön, vagy új olasz, és spanyol bojlis vizek). Ma már olvashatunk róluk a horgászmagazinokban és megjelennek filmjeik a PV TV műsorában is. Versenyeket szerveznek, vagy külföldi versenyekre juttatnak el hazai horgászokat, így 2010-ben már magyar indulója is lesz Írország leghíresebb csukafogó versenyének az Erne World Wide Pike Fishing Classic-nak, és 2010 júliusában megrendezésre kerül az első Horgászutazás.hu – Energofish – Sikeres Sporthorgász – PV TV harcsafogó bajnokság az olaszországi Pó folyón, ahol 10 csapat mérheti össze tudását a harcsafogás területén.

Kalandra fel sporttársak! A világ legjobb horgászvizei immár elérhető minden magyar pecás számára is!
További információ http://www.horgaszutazas.hu