The Fishing & Hunting Channel – Közép-Európa egyetlen lokalizált horgász-vadász csatornája

Szigetcsépi gyermektábor

Ács József és Paál Norbert meghívást kapott a Szigetcsépen található VD Horgászegyesület által megrendezett napközis horgász – gyerektáborba, melyet természetesen nem hagyhattak ki. 13 ifjú pecás vett részt, az egy héten át zajló Duna parti foglalkoztatáson, ahol főként a horgászat és a halak ismerete volt a fő szempont. Mivel az Energofish és a Fishing and Hunting is támogatja a gyerekeket és az ehhez hasonló rendezvényeket, így a srácok nem érkeztek üres kézzel. A The One-os zacskók egy halas párnát, egy The One etetőanyagot, és egy F&H-os sapit rejtettek, a fiatalok nagy örömére.

dav

Persze a Duna parton már kibontásra is kerültek a csalik, előkerültek a spicc botok, és az összes gyerkőc az úszójára szegezte figyelmét. Fő cél a sneci volt, de azért került horogvére vörösszárnyú keszeg és naphal is.

A nagyobb pecások a délutáni órákban fenekeztek is, ahol a kisebb pontyok, dévérek voltak célhalak. Jó látni, hogy az ilyen és ehhez hasonló táborokat mennyire élvezik a fiatalok, ahol megismerkedhetnek a vízparti élettel és a horgászattal. Sok sikert kívánunk a továbbiakban az ifjú pecásoknak, az egyesületnek az igazán lelkiismeretes munkához és köszönjük a támogatást az Energofish-nek és aThe One-nak.

 

Írta: Paál Norbert