The Fishing & Hunting Channel – Közép-Európa egyetlen lokalizált horgász-vadász csatornája

RidgeMonkey termékek Magyarországon

A RidgeMonkey® cég 2014 elején alakult, mely egy azonos gondolkodást képviselő horgászok kisebb csoportjának ötletéből született, ami arra törekedett, hogy olyan intuitívan átgondolt termékeket hozzanak forgalomba, amelyek változást hoznak. A vezető és alapító Paul Getty volt, plusz Gareth Evans és Jay Cater.

Igazán rövid idő alatt a vállalat alapötletéből többcsatornás kiskereskedővé nőtték ki magukat, ez kiváló minőségű és a széles választékot produkáló szortimentjüknek volt köszönhető: végszerelékek, zsinórok, szerelékkészítési kiegészítők, tápegységek, smart töltök, lámpák és rendkívüli Outdoor eszközöket dobtak piacra, folyamatos individualitás mellett, azon horgászokat előtérbe helyezve, akik egy következő szintre szerették volna emelni felszerelésüket. Plusz ami a legfontosabb, versenyképes áron kooperálták mindezt össze.

Függetlenül attól, hogy a RidgeMonkey egy meglévő ötletet használva vagy egy teljesen újszerű koncepció alapján alapult terméket dobott piacra, minden termék szigorú tesztelési szakaszokon megy keresztül és soha, semmilyen körülmény között nem kerül ki addig, amíg nem 100%-osan megfelelő minden szempont alapján. Azon ritka esetekben, amikor egy termék nem teljesíti a várt szabványokat, az ügyfélszolgálat és a márka mindent megtesz a megoldás biztosítása érdekében, a szigorú folyamatos minőség-ellenőrzési intézkedésekkel együtt.

A prakrikus termékek hozzásegíthetnek az ilyen kapitális példányok elejtéséhez.

A cég jelenlegi célja, hogy hosszú évekig az innováció és a fejlesztések élvonalában legyen. A márkában rengeteg új termék lát napvilágot folyamatosan, emellett a legelszántabb horgászok részére is rendkívüli ötleteik és termékeik vannak. A RM vezetője biztos abban, hogy ezek a termékek tökéletesen helytállnak minden horgász arzenáljában, legyen szó akár több hetes túrák komfortossá tételéről.

Mivel évek óta nagy megelégedéssel használom ezen gyártó termékeit, így szeretnék bemutatni Önöknek néhány olyan terméket, melyek segítségével komfortosabban, kényelmesebben tölthetjük el a vízparton a szabadidőnket.

Talán az egyik nagy kedvencem a Vaut napelemes töltő panel. A RidgeMonkey Vaut Solar Panel két nagyteljesítményű USB Port-tal rendelkezik, kompakt, összecsukható kivitelben. Ha olyan helyen horgászunk, ahol nincs a közelünkben áram, nagyon jó segítség lehet, Ipad és telefon töltésére is alkalmas. Összecsukva kis helyen elfér, és nagyon dizájnos a megjelenése is. 

Ha nincs áram a vizparton, ez az eszköz nagy segítségünkre lehet.

Nagyon kis helyen elfér összecsukva.

A következő nagyon praktikus termék a Multi Lite tölthető lámpa. Ennek segítségével éjszaka könnyen visszatalálhatunk a vízről a horgász helyünkre. A Multi Lite Plus egy erős spotlámpa funkcióját látja el, mely három színben képes világítani: piros, fehér és zöld színekben. A fényereje természetesen ennek a típusnak is változtatható. Az oldalán található egy menetes rész is, ezáltal bármilyen állványra vagy leszúróra feltekerhető, megoldást adva az éjszakai fényképezéshez is, a tökéletes halas fotók elkészítéséhez. A beépített akkumulátora bármely USB töltővel újratölthető. Kemény, gumírozott betétekkel ellátott külseje IP64 por és vízállósági tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Egy feltöltéssel akár 150 órát is világít, így egy 1 hetes horgászatukat töltés nélkül kibírhat.

Egy feltöltéssel akár egy hetes horgásztúrát is kibírhat.

Éjszaka, nagy segítéségünkre lehet.

Nem tudom Önök hogy vannak vele, de én minden horgásztúrámon adok időt a gasztonomiának is. Nagyon szeretek vízparton főzni, meleg ételeket fogyasztani. Nem pedig a komplett horgásztúra alatt csak hideg ételeket fogyasztani. Amit én sosem hagyok otthon ha több napos horgásztúrára megyek, az a RidgeMonkey Connect Compact Toaster sütő.

A legjobb kiegészítőkön is lehet javítani! Az új RidgeMonkey Connect Compact szendvics sütőkre ez teljes mértékben igaz. Egyedülálló szétválasztó rendszerrel (1 gombbal eltávolítható a kar) és tapadásgátló bevonattal lett ellátva. Kiválóan alkalmas kiegészítő akár bojlis túrákra, kempingezéshez vagy bármilyen kirándulós tevékenységhez, különféle ételek elkészítéséhez a pirítóstól, akár egytál ételek elkészítéséig. 

Gyakorlatilag a tükörtojástól a szalonnás rántottáig, a pácolt húsok sütésétől a hagymásbab főzésig mindenre használni szoktam. És amiért kifejezetten szeretem, a speciális bevonatának köszönhetően elég a használat után egy papírtörlővel tisztára törölni. Nincs is annál jobb dolog, amikor egy hűvös őszi este egy jó meleg szendvicset készítünk.  

Kis helyen elfér, és saját tároló is elérhető hozzá.

A következő termék, amelyről ejtenék néhány szót, az nem más, mint a több napos horgászatok egyik elengedhetetlen eszköze, a fejlámpa. A piacon rengeteg féle fejlámpa létezik, bevallom őszintén, nekem is sok darab megfordult már a kezeim alatt . Mindegyikkel volt valami bajom, az egyiknek hamar lemerült ez elem, a másik nagyon nehéz volt, a harmadik nem adott elég fényt, a negyedik kényelmetlen volt a hátul lévő elemtartó miatt. Gondolom sokaknak ismerősek ezek a problémák. Viszont immáron harmadik éve megtaláltam a RidgeMonkey VRH300 Headtorch USB tölthető fejlámpáját.

A RidgeMonkey VRH300 USB-vel újratölthető alapos és aprólékos tervezése miatt tökéletes eszközzé és választássá teszi az eszközt kifejezetten horgászatra, de kempingezéshez- túrázáshoz is maximálisan ajánlott.

A fejlámpa háza masszív, gumírozott bevonattal lett ellátva, teljesen vízálló kivitel.

A biztosított nagy fényerő mellett a modell különlegessége, hogy a hagyományos fehér fényen kívül élénk zöld fénnyel is világít. A zöld fény élesebb kontúrokat biztosít, kevésbe bántó a szemnek – ez éjjel kifejezetten hasznos funkció. Itt hozzáteszem, a zöld színű fény a fárasztás utolsó fázisában a szákolás előtt a halat sem zavarja. 

A 2000 mAh teljesítményű beépített akkumulátornak köszönhetőn egy töltéssel akár 90 órát is kibír. Gyakorlatilag egy 1 hetes horgászat alatt nem nagyon szoktam rátölteni. Hagyományos USB töltővel tölthető, a töltöttség állapotát pedig egy 4 lépcsős led jelzi. Praktikus megoldás a fejegység mindkét oldalán lévő ki-be kapcsoló gomb, így bárhogy vesszük fel, mindig kézre áll a bekapcsoló gombja.

Bátran ajánlom azon horgászoknak, akik egy megbízható, kényelmes fejlámpát keresnek.

A legkényelmesebb fejlámpa, amit eddig tapasztaltam.

Brutális fényerő, kis fogyasztás.

Az Energofish Kft. kizárólagos magyar forgalmazója ezen brandnek, így partnerhálózatunkban, webshopunkban, a Pecaplázában és a bemutatótermünkben is kiemelt készlettel, magas színvonallal és kellő segítséggel állunk minden horgász és érdeklődő rendelkezésére.

Forrás: Csörgő Tamás