The Fishing & Hunting Channel – Közép-Európa egyetlen lokalizált horgász-vadász csatornája

Gépjármű átadás a MOHOSZ tagszövetségeinek

Gépjármű átadás a MOHOSZ tagszövetségeinek

A mai napon a FŐHESZ székhelyén, Zámbó Péter agrárminisztériumi államtitkár és dr. Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott jelenlétében dr. Szűcs Lajos MOHOSZ elnök által átadott 15 darab Suzuki Vitara Hybrid AllGrip típusú személygépjármű az Agrárminisztérium és a MOHOSZ támogatásával, elsősorban a MOHOSZ tagszövetségeiben dolgozó kollégák mindennapi munkáját fogja segíteni. A beszerzés értéke több mint bruttó 100 millió forint.

Míg a Hybrid rendszer, a 6 sebességes váltó és az automata start/stop rendszer az alacsony fogyasztást garantálja, addig a biztonsági közlekedést az összkerék meghajtás.

Ezzel a beszerzéssel egy újabb jelentős lépés történt a horgászat és horgásztatás ügyviteli rendszerének, technikai és arculati fejlesztésében.

A következő napokban folyamatosan történnek az egyéb átadások, így a jelen eseményen bemutatott szintén egyedi kialakítású, kiegészítőkkel felszerelt, a terepen is jól használható Piaggio Typhoon típusú halőri robogó, melyből a MOHOSZ a következő hetekben 41 darabot ad át a horgászszervezetek számára.