The Fishing & Hunting Channel – Közép-Európa egyetlen lokalizált horgász-vadász csatornája

HorgászShow 2012 – Visszatekintő

A HorgászShow utolsó napja sem telt eseménytelenül. Rengeteg érdekes előadáson figyelhettek, tanulhattak a látogatók, hiszen mindkét mesterséges folyón és a nagyszínpadon is folyamatosan zajlottak a programok. Nem utolsósorban a standokon is teszthorgászok segítették útbaigazítani a HorgászShow látogatóit, sőt sok cégnél a külföldi tulajdonosok is jelen voltak. Megtisztelte a HorgászShow-t Frank Warwick, Ronny De Groote és Karel Nikl is, akiket talán nem kell bemutatni a horgászközönségnek, hiszen szinte az összes Európái országban jól cseng a nevük. Itt volt Pete Castle a Free Spirit angol teszthorgásza, Koen Koops a PB Products fejlesztője, Ardy Veltkamp, a holland “Terminátor”, de a Spomb cég tulajdonosai is személyesen mutatták be forradalmi eszközüket. Hazánk elismert horgászai sem hiányozhattak: Erdei Atttila Feeder Világbajnok, Papp József a Top Mix cég tulajdonosa, Králik Károly a Cralusso atyja, Kovács Zoltán az SBS-től, Csörgő Tamás az Imperial Baits frontembere és számos ismert és elismert hazai specialista adott hasznos tanácsokat a kilátogatóknak.

Igazi látványosság volt Besenyei Péter műrepülő világbajnokunk új Corvus repülőgépe, amivel a 2013-ban újrainduló Red Bull Air Race-en áll majd rajthoz. A szemfülesebb látogatók találkozhattak Erdei Zsolt profi ökölvívóval, hiszen ő is megszállott horgász. Természetesen a PVTV műsorvezetői is jelen voltak a kiállításon. A Fókuszban a horgászat műsorvezetői mellett (Ács József, Csákány Attila) Erdélyi Pupa Balázzsal a Légy-Ott! házigazdájával, és persze a Csajok a parton Dorkájával is találkozhattak az érdeklődők.

A hazai és külföldi ismert és elismert pecások mellett, több stand biztosított a családias hangulatot, sőt a legkisebbeknek a Minimax Gyermek Horgászvilág is, ahol ők is hasznosan tölthették el a szülőkkel együtt a hétvégéjüket. Számos kézügyességi játékot próbálhatott ki a jövő horgásznemzedéke, de nyereményekből sem volt hiány. A szombati nap délutánja pedig a rendezvény csúcspontja volt, ahol a Bikini zenekar adott koncertet a nap zárásaként.

A színpadon több alkalommal tippelős játék zajlott, ami óriási sikert aratott. Egy-egy kosárba válogathatták össze a szerencsések a horgászfelszereléseket, és akinek a kosara a legközelebb állt egy megadott összeghez, az máris fantasztikus ajándékokkal gazdagodhatott! Egy mondatban összefoglalva, mindenki jól érezhette magát, mindenki találhatott kedvére való programot, látnivalót a 2012-es HorgászShow-n!

Találkozzunk jövőre ugyanitt!

PVTV Team