The Fishing & Hunting Channel – Közép-Európa egyetlen lokalizált horgász-vadász csatornája

FisHinda

Gyűjtsd a fogásaid, és fedezz fel új helyeket velünk!

“Horgászélményeink összekapcsolása egy új szintje a kalandnak. A közös tapasztalatok sikeresebbé tehetik a hobbit.”

-Kik vagyunk?

Sokan közülünk horgászok, egyesek fiatalok, néhányan szülők. A közös bennünk, hogy mindannyiunk olyan ember, akiknek a vízpart és a természet a szenvedélye. Együtt dolgozunk azon, hogy megalkossuk a legjobb horgászalkalmazást.

Nagyon sok igyekezet, munka és persze szórakozás is van ebben. Az ország több pontján dolgozunk főállásban, mellékállásban, hobbiként. Nagyon sokat beszélünk egymással, és ez az, amit szeretnénk megőrizni a jövőben is.

-Értékeink

Jobb A Pecázás Társaságban

Hiszünk abban, hogy szórakoztatóbb olyan emberekkel megosztani a fogási élményeket, akiket szintén érdekel a horgászat. Akik hozzánk hasonlóan átéltek kudarcokat és sikereket a parton, és ugyanúgy mosolyognak a nagyotmondásainkon, mint mi az övéken.

A Vizek Tisztelete

Ez a természet egyensúlyának megőrzését jelenti számunkra. Támogatjuk a “fogd ki, és engedd vissza” módszert, és hiszünk a halfajok megóvásában, a vizek fenntartható kezelésében.

Horgászat Ésszel, Nem Erővel

Ne értsd félre! Mi is keményen dolgozunk, korán kelünk, és nem félünk, hogy piszkos lesz a kezünk, de ha van okosabb út a sikerhez, akkor arra törekszünk. Ez azt jeleni, hogy sokat fáradozunk az adminisztráció egyszerűsítésén, a hasznos információk összesítésén és érdekességek megosztásán, hogy még okosabban horgászhass.

-Küldetésünk

Mi sem egyszerűbb ennél!
A Fishinda összeköti a teljes horgászközösséget, és egy új szintre emeli a sportnak és a kikapcsolódásnak egyik legnépszerűbb formáját.

CSATLAKOZZ MOST!

INGYENES LETÖLTÉS

Forrás: FisHinda