The Fishing & Hunting Channel – Közép-Európa egyetlen lokalizált horgász-vadász csatornája

FishSmoker – Halfüstölő most AJÁNDÉK Tűzcseppel

Az ételek füstölésének évezredes hagyományai vannak. Amióta az emberiség a tüzet ismeri, füstjét húsok konzerválására is használja. A füstöléssel gátoljuk meg a baktériumok szaporodását, úgy, hogy közben az étel ízesebbé válik és nem veszít tápértékéből sem. A Fish Smoker egy speciális, rozsdamentes anyagból készült eszköz, amivel újra családja asztalára varázsolhatja, a régi ízeket! Kis helyen is elfér, bárhová, akár kirándulásokra is magunkkal vihető, könnyen tisztítható, használata pedig nagyon egyszerű! Akár a hosszabb horgászatok alatt kifogott halak is felfüstölhetők benne, de egyéb (pl.: baromfi vagy sertés) húsok elkészítésére is alkalmas.

A Fish Smoker egy komplett rendszer! Égőfejekkel szabályozható a füstölés intenzitása, ételeit pedig a rácsok segítségével akár két szinten is füstölheti, miközben a tetejét akár légmentesen is lezárhatjuk, így az értékes aromák mind bennmaradnak, a füstölő térben. Ennek köszönhetően akár lakása erkélyén is használhatja a Fish Smokert! Használata nagyon egyszerű és pillanatok alatt működésbe hozható.

Füstöléskor a cél az, hogy az, hogy az étel nedvességtartalma egyenletesen csökkenjen, miközben azt alaposan körbejárják azt a füst aromái. A hús így ízletesebbé, étvágygerjesztőbbé és tovább eltarthatóvá válik.

Emelje új szintre konyhai tudását! Rendelje meg a Fish Smokert, amely mellé most ajándékba adunk két csomag fűrészport ami nélkülözhetetlen a füstöléshez és egy flakon Tűzcseppet is!

Mi a Tűzcsepp?

A Tűzcsepp kizárólag természetes anyagokból készült intelligens ételízesítő, amely igazán tüzessé varázsolja ételünket! A termék megalkotásakor a fő cél az volt, hogy kiváló ételeinket azok eredeti ízében élvezhessük, miközben erősségüket a saját igényei szerint mindenki maga pontosan beállíthatja.

Telefonáljon!

Rendelje meg a Fish Smokert most mindössze 12990 Ft + postaköltségért az Öné lehet ez a nagyszerű halfüstölő a két csomag speciális fűrészpor és egy flakon Tűzcsepp is!