The Fishing & Hunting Channel – Közép-Európa egyetlen lokalizált horgász-vadász csatornája

Horgászíró kerestetik

Cikkíró pályázat 2020

A Fishing & Hunting Tv, az Energofish és a Fishinda közös felhívása

A felhívás: 

Magyarország legnagyobb horgász cikkíró versenye elindul! Mutasd meg a Világnak, hogyan lehet a horgász élményekről közérthető módon írni!

Mi is ez pontosan?

Van egy érdekes horgász beszámolód, cikkötleted? Küldd be a  cikkíró pályázatára, mi publicitást biztosíthatunk neki, miközben értékes nyereményekért is versenybe szállhatsz! A részvétellel megismerhetsz új horgásztársakat és márkákat, valamint a Fishing & Hunting Közösség részévé is válhatsz, és akár hivatásoddá is válhat a hobbid.  

Kérdések és válaszok

  • Ki pályázhat?

Olyan horgászok jelentkezését várjuk, akik nem hivatalos szakírói bármelyik jelenlegi horgász újságnak, magazinnak vagy online platformnak.

  • Mivel lehet pályázni?

Élménybeszámolókat, technikai- és módszerleírásokat várunk, amelyek helyesírásilag és tartalmilag megfelelők. A cikkeknek nem lehet reklámozás a célja, az ilyen tartalmakat nem tudjuk közzétenni. A pályázatban résztvevő cikkek kizárólag a Sikeres Sporthorgász magazinban és a pályázat kiíróinak oldalain jelenhetnek meg.

  • Meddig küldhetek be cikket?

Az írások beküldési határideje: 2020. május 31.

  • Hány cikket lehet beküldeni?

Egy pályázó maximum három cikket küldhet be.

  • Milyen formai követelmények vannak?

A cikk szóközökkel együtt nem lehet rövidebb 3.000 karakternél és hosszabb 15.000 karakternél. A cikknek kötelező címet és alcímet adni. A cím maximum 60, az alcím 140 karakter lehet.

  • Szükséges képet is küldenem?

A cikkekhez legalább 2 db – megfelelő minőségű, nagy felbontású – fényképet szükséges csatolni, de ha több érkezik, az csak jobb!

  • Hogyan zajlik az értékelés?

A Fishing & Hunting Tv, az Energofish és a Fishinda képviselőiből álló szakmai zsűri pontozza a cikkeket. A pontozás, tartalmi, helyesírási, stilisztikai és kép minőségi szempontokat vesz majd figyelembe. A végeredményről és a díjátadó időpontjáról 2020. június 15-ig értesítjük a jelentkezőket.

A verseny nyereményei

Minden beszámoló, amelyik megfelel a moderátorok formai és szakmai elvárásainak, megjelenik a Fishing & Hunting Tv weboldalán. Továbbá a díjazott cikkek az év folyamán publikálásra kerülnek a Sikeres Sporthorgász magazinban.

Az első helyezett jutalma: 200 000 Ft értékű Energofish vásárlási utalvány

A második helyezett jutalma 100 000 Ft értékű Energofish vásárlási utalvány

A harmadik helyezett jutalma 50 000 Ft értékű Energofish vásárlási utalvány

Különdíj

Fishinda ajándékcsomag

Pár tipp, amivel megnyerheted a Cikkíró Pályázatot

– Válassz olyan témát, ami tényleg érdekel!

– Ne legyél terjengős, a kevesebb néha több!

– A cím a cikk lelke, találj ki egy rövid és beszédest!

– Tagold a cikket, ezzel segítve az olvasói élményt!

– Légy szellemes és kreatív, ne tudományos!

A pályázat beküldésével a Pályázó hozzájárul, hogy a pályázat kiírói a felületein szerzői díj fizetése nélkül megjelenítse a cikket! A kiírók a cikk tartalmában változást eszközölhetnek addig a mértékig, ameddig az nem ferdíti el a beszámoló tartalmát, és nem sérti a szerző érdekeit.

Jelentkezz, és küldd be a pályázatod az info@fishingandhuntingtv.com címre „Cikkíró pályázat 2020” tárggyal!

A cikk beküldése jelen pályázat feltételeinek megértését és elfogadását is jelenti egyben. A pályázat kiírói a változtatás jogát fenntartják!