The Fishing & Hunting Channel – Közép-Európa egyetlen lokalizált horgász-vadász csatornája

Trinexus Aqua hajósboltok – Az írás videót tartalmaz

A Trinexus Aqua már több mint 13 éve áll a vízi sportok szerelmeseinek rendelkezésére. Több tízezer teljesített megrendelés és elégedett vásárló a bizonyíték, hogy a cég jó úton halad. Akár személyes a megkeresés, akár a webshop-on keresztül érkezik, a Trinexus Aqua elkötelezett a minőségi termékek és a minőségi kiszolgálás mellett.

A Trinexus Aqua arra törekszik, hogy egy harmonikus kapcsolatot alakítson ki a vásárlók a víz és saját maguk közt. Nemcsak a felhőtlen vízparti, víz feletti és alatti szórakozáshoz szükséges minden eszközt kínálja elérhető áron, hanem igyekszik mindenkivel megismertetni és megszerettetni azokat a kalandokat és élményeket, amelyek az élet bölcsőjében, vagy annak partján várnak rá.

A Trinexus Aqua elkötelezett a minőségi, személyre szabott kiszolgálás és segítségnyújtás mellett. Nem csak a piacképes áraikkal akarják visszatérővé tenni vásárlóikat. Udvarias, ügyfélbarát, szakmailag jól képzett munkatársaik segítségével olyan színvonalú szolgáltatást nyújtanak, hogy aki egyszer vásárol náluk, saját jó tapasztalatai miatt forduljon hozzájuk, ha ismét vásárolni szeretne, kipróbálna valami újat, vagy kérdése van.


A Trinexus Aqua számára a vásárlók elégedettsége a cél, így kizárólag olyan termékeket ajánlanak, amelyek minőségéről személyesen győződtek meg, hiszen csak így vállalhatnak garanciát és maradhatnak hitelesek. A cég, ha csak lehetséges, egyenesen a gyártóktól vásárol. 3 földrész 15 országából importálnak termékeket, közvetlenül azok előállításának helyszínéről. Így tudják garantálni a legalacsonyabb árakat.

A Trinexus Aqua Hajósboltok már három városban találhatóak meg, Budapesten, Győrben, és Szegeden. Mindhárom üzletben hatalmas választékkal és minőségi kiszolgálással várják a hajózást és a horgászást kedvelő embereket. A képviselt márkák és termékek között megtalálhatóak az Angling Technics etetőhajói, akár halradarral is, elektromos motorok a Minn Kota-tól, a Motor Guide-tól, a Haswing-tól.

Ezen felül benzines motorok is kaphatóak a Mercury-tól, a Suzuki-tól, a Yamaha-tól és a Honda-tól. Természetesen minden forgalmazott termékhez alkatrészt is lehet vásárolni. A halradarok közül a Humminbird, a Lowrance, a Bazer termékeit találjuk az Trinexus Aqua Hajósboltokban.

Megvásárolható náluk a 2014-es év világújdonsága a Deeper is, a vezeték nélküli Bluetooth halradar okos telefonra, tabletre. A jeladót nem a csónakra kell felszerelni, hanem a horgászbot zsinórjának a végére. A bedobható jeladó hatótávolsága 50 méter, és úgy sugározz a jeleket, hogy a kapott képet nem egy radarképernyőn, hanem egy tableten vagy egy okos telefonon tudjuk megjeleníteni.

A kínálat elképesztően bő, minden vízzel kapcsolatos sporthoz találunk felszerelést. Van víz alatti kamera-optika, csónakok és hajók, valamint kötelező és opcionális felszereléseik, evezők, mentőmellények, halradar jeladótartók, bottartók, horgonyok, kötelek, búvárfelszerelés minden mennyiségben.

A teljes kínálat elérhető az otthon kényelméből is, a webshopon keresztül, a trinexus.hu oldalon, amely a nap 24 órájában áll a vásárlók rendelkezésére. 40 ezer forint vásárlás esetén, a megrendelő ingyenes házhoz szállítást kap. A weboldal, ízelítő abból, hogyan gondolják a sporthajózást, legyen szó tengeri hajóútról, csónakból való horgászatról, vagy csak romantikus csónakázásról.

A Trinexus Aqua hajósboltokban a PV TV horgászai is előszeretettel vásárolnak. A rengeteg apróság mellett sikerült beszerezniük egy Honda gumicsónakot, és egy hozzá illő Minn Kota Max 55-ös elektromos motort. A 320 centiméter hosszúságú Honda gumicsónak egyszerűen és könnyedén összerakható és szétszedhető. Legnagyobb előnye az új felfújható padló, ami miatt rendkívül könnyű és gyors. A rezgéscsillapító padlólap a legvadabb körülmények között is élvezetessé teszi a hajózást.

A hosszan előrenyúló V-alak optimális hajótest, ami a lehető legnagyobb stabilitást szavatolja, gyakorlatilag bármilyen sebesség mellett. A hajótest kialakítása magába foglalja a kiterjesztett hátsó felfújású padlópárnát, amely megkönnyíti a kormányozhatóságot, és javítja a csónak vízfekvését.

A horgászatok alkalmával kiderült, hogy a Minn Kota Endura Max a Digital Maximizer™ technológiának köszönhetően sokkal kisebb az áramfelvétele, ezért ötször annyi időt tölthetünk a vízen vele, mint a korábbi modellekkel.

Nyele teleszkópos, tetszés szerinti hosszal irányíthatja motorját. A motor fedelén elhelyezett töltéskijelzővel folyamatosan tájékozódhatunk az akkumulátor töltöttségéről. A motor legfontosabb újítása azonban a fokozatmentes kapcsoló. A korábban megszokott 5 előre, 3 hátra fokozat helyett, zökkenőmentesen szabályozhatja motorja fordulatszámát. Így nemcsak a motor élettartamát növeli a kapcsoló mechanizmus kímélésével, de olyan finom mozgatási sebességet alkalmazhat, amely elengedhetetlen a csónak sebességmentes mozdításához.

Ha még többet szeretnének megtudni a Trinexus Aqua Hajósboltok kínálatából, akkor keressék fel a www.trinexus.hu weboldalt.

Írta és fényképezte: Ács József