The Fishing & Hunting Channel – Közép-Európa egyetlen lokalizált horgász-vadász csatornája

Szűcsi Völgy-tó

Szűcsi Völgy-tó

A Mátra lábánál, festői környezetben várja a horgászni és kikapcsolódni vágyókat ez a 30 hektáros, kristálytiszta vízű horgásztó. Magyarország legtöbb őshonos halfaja megtalálható benne, a mederfenék változatos, tagolt, néhol 18m mélységű.

Aki szereti az érintetlen környezetet, szereti a kihívásokat, és szeretne igazi vad bányatavi halakat fogni, annak itt a helye nálunk!

– A tavon 10 kijelölt foglalható horgászállás (Az állásokon kényelmesen 4-6 bot fér el) található, melyeken előzetes bejelentkezés alapján lehet horgászni.

Megközelítése Budapest felől: M3-as autópályán Hatvanig, onnan pedig a 21-es főúton Pásztó irányába. Selypnél elfordulni a Selyp, Petőfibánya, Rózsaszentmárton -> jobbra táblánál. 300 m után vasúti átjáró, azon át egyenesen, keresztülhaladva Selypen.

Aki szereti a kihívásokat szereti a nyugalmat, szeretne páratlan szépségű halakat fogni, vagy csak egyszerűen szeretne egy nyugodt élménydús hetet eltölteni egy festői szépségű környezetben, annak a Szűcsi Völgy Tavon a helye. Szeretettel várunk minden már nálunk járt és leendő új vendégeinket, megújult előre foglalható horgászhelyekkel, bővített szolgáltatásokkal, és természetesen kapitális bányatavi pontyokkal!

Tógazda: Csörgő Tamás   Tel:.+3620-333-9538

E-mail:. tamas.csorgo@ibcc.hu

További információk: http://www.matrato.hu/oldal.php?oldal=1#