The Fishing & Hunting Channel – Közép-Európa egyetlen lokalizált horgász-vadász csatornája

Elkezdődött a visszaszámlálás – hétvégén indul az IBCC 2016!

ibcc-png

Összesen 83 csapat regisztrálta magát az április 24-én induló II. Nemzetközi Balatoni Ponytfogó Kupára, mely idén előzetesen már minden tekintetben túlszárnyalja az első versenyt.  Már 21 országból érkeznek versenyzők a 160 kilométeresre bővült gigantikus versenypályára, amely a Balaton északi partján Alsóörstől, Keszthelyen keresztül a déli parton végig Balatonboglárig húzódik. Több, mint 30 helyszínen lettek horgászhelyek kijelölve, de hogy ki hol versenyzik az majd csak az április 23-i sorsoláson derül ki.

A szabályok értelmében minden 5 kg-nál nagyobb ponty számít csak az értékelésbe. A versenyen engedélyezett a behúzással történő csalielhelyezés, ha a vízirendészeti szabályok erre lehetőséget adnak. Az északi parton 350 a déli parton 450 méteres távolságra lehet a parttól a végszereléket csónakból elhelyezni. A távolságokat bóják jelzik majd.

IMG_7894kicsi
A behúzáshoz használt csónakoknak a verseny előtt egy hivatalos ellenőrzésen kell átesnie ahol erről egy igazolást kapnak, használóik csak ennek birtokában vehetnek részt a regisztráción. A megnyitó ünnepség 18:00 órakor kezdődik Zánkán az Erzsébet Üdülőközpont színháztermében. Ekkor lesz a sorsolás a verseny első fontos mozzanata. A kisorsolt helyszínekre kimenni, ott letáborozni majd csak másnap reggel 7:00 órától lehet. A II. IBCC hivatalosan vasárnap 12:00 órakor kezdődik.

IMG_0898

Az eredmények alakulását folyamatosan nyomon követhetik az www.ibcc.hu és a www.fishingandhuntingtv.com/live oldalakon, ahol a verseny ideje alatt minden este 20:00 órai kezdettel élő közvetítést sugároz  F&H stábja. A televíziós csapat több, mint 20 fős stábbal kíséri és rögzíti a verseny minden fontos mozzanatát, hogy Önök semmiről se maradjanak le!
IMG_8135