The Fishing & Hunting Channel – Közép-Európa egyetlen lokalizált horgász-vadász csatornája

Salmo Szett – Salmo Master Selection

A rablóhalak megfogására a legsportszerűbb módja a pergetés! Ennek az igen aktív és nagyon dinamikusan fejlődő horgászmódszernek egyre több követője van. A többi viszonylag helyhez kötött horgászathoz képest a pergetők folyamatosan járják a vízpartot, esetleg csónakban ülve keresgélik és próbálják meg kapásra bírni a mélység éhes ragadozóit.

A Salmo Master Selection egy olyan válogatás amelyet a világhírű lengyel műcsaligyártó, a SALMO két magyarországi teszthorgásza állított össze. Lukácsi Béla és Több száz műcsali közül választották ki azokat amelyek számukra a leginkább beváltak csuka, harcsa, süllő, balin vagy éppen sügerek horgászata közben. A csalik úgy lettek kiválasztva, hogy azokkal a vízoszlop valamennyi rétege meghorgászható legyen, ráadásul a műcsalik közt akad olyan színváltozat amely csak ezen összeállítás keretében vásárolható meg!

A csomag tartalmaz egy Thrill  7S-t, egy Boxer 4SR-t, egy Skinner 12F-et, Frisky 7 SR és egy 7 DR-t, valamint egy Whitefish 13 JDR, egy Zipper 7 S valamint egy Hornet 6S-t.

Ez a nyolc műcsali tehát egyik pergetőhorgász táskájából sem hiányozhat! Ráadásul most egy tárolódobozt és a csalik csomómentes kötését biztosító not-a-knot kapcsot is kaphat ajándékba!

Ha most megrendeli a Salmo Master Selection-t akkor at 16990 Ft + postaköltség áron az Öné lehet!